Denmark Open indtager hele top 10 over mest sete udsendelser på TV2 Sport

0
528
Viktor Axelsen er en af de mest populære badmintonspillere på de sociale medier. Foto: Badmintonphoto.com

Transmissionerne fra Denmark Open indtager hele top10-listen over de mest sete udsendelser på TV2 Sport i uge 42.

Af Theis Otzen

Badminton har alle dage været en populær tv-sport i Danmark. TV2 har i mange år været en stærk mediepartner for dansk badminton, og for danske badmintonfans er TV2 Sport en obligatorisk del af kabel-tv pakken. Den danske sportskanal har nemlig købt rettighederne til de fleste større internationale badmintonturneringer, og stationen har fået skabt en populær kommentatorduo i journalist Dennis Bostrup og tidligere topspiller Jim Laugesen, der fylder ekspertrollen ud med stor styrke.

Og mange danskere har fået øjnene op for TV2 Sports dækning. I uge 42 foldede tv-stationen det helt store maskineri ud på TV2-hjemmebanen i Odense, hvor Denmark Open blev spillet blot en lang serv fra TV2’s hovedkvarter på Kvægtorvet.

Top 10 for mest viste udsendelser på TV2 Sport i den pågældende uge er således udelukkende fyldt op af badmontontransmissioner. Flest så med torsdag aften, hvor der stadig var en del danskere med i World Tour 750-turneringen, som desværre sluttede uden dansk finaledeltagelse. Søndagens finaler er således heller ikke kommet med i top 10, og sætter en streg under, at dansk succes giver flere seere.