De bedste danske badmintonspillere er i gang med en travl sæson med masser af internationale turneringer, men når de er hjemme i Danmark er der tid til at spille Badmintonligaen, som nu går ind i slutspillet.

Grundspillet i Badmintonligaen er netop overstået, og det er velkendte klubber, som har spillet sig videre til slutspillet. Men der er lagt op til en række spændende slutkampe.

Greve vandt grundspillet, mens Solrød Strand indtog andenplads. Vendsyssel landede på tredjepladsen.

Derudover er Team Skælskør-Slagelse, Aarhus AB,Vendsyssel og Skovshoved med, når der skal spilles om at gå videre til at spille om medaljer.

Sådan ser kvartfinalerne ud
De forsvarende Badmintonligavindere fra Skovshoved møder sølvvinderne fra Team Skælskør-Slagelse i den ene af Badmintonligaens kvartfinaler. Det står klart, efter Vendsyssel valgte Aarhus AB som deres modstander, da de to højest placerede hold skulle vælge kvartfinalemodstandere.
Vinderne af de to kvartfinaler kan se frem til enten at møde Greve eller Solrød Strand, som toppede grundspillet som henholdsvis nummer et og to.
Kvartfinalerne spilles mandag den 11. februar klokken 19, hvor Vendsyssel og TSS har hjemmebanefordel. Derefter spilles semifinalerne 19. marts og finalen 22. april.