Dansk kæmpetalent blev nummer to ved Årets Fund

0
299
Line Christoffersen vandt i 2018 sølv ved UVM. Dette var med til at bringe hende ind på en flot andenplads da Årets Fund blev uddelt i Politikens Hus i december 2018. Foto: BadmintonPhoto.com

Line Christophersen var tæt på at løbe med Politikens prestigefulde talentpris Årets Fund.

Badmintonsporten har stærke traditioner for at være med i kapløbet, når der hvert år uddeles priser i den danske idrætsverden. Det er ikke mere end et år siden, at Viktor Axelsen blev kåret til Årets Idrætsnavn i Danmark og samtidig vandt BT Guld, som er en af landets ældste sportspriser.

Samme Viktor Axelsen vandt i 2010 Årets Fund, og da der mellem jul og nytår blev uddelt Årets Fund 2018 var den danske UVM-sølvvinder med i opløbet. Hun blev overhalet af golfspilleren Nicolai Højgaard, men kan således bryste sig af en flot andenplads ved Årets Fund.

badminton danmarks sportschef Jens Meibom er imponeret over Line Christophersens præstationer i 2018, som resulterede i en topplacering ved Årets Fund-uddelingen.

“Det er super flot. Det er en kæmpe anerkendelse af hendes præstation og en god måde at slutte året af på, og det kan forhåbentlig give motivation til det kommende år,” siger Badminton Danmarks sportschef, Jens Meibom, i en pressemeddelelse.

Den unge hovedperson er også stolt over placeringen.

“Det er ret vildt. Det havde jeg ikke regnet med. Da jeg hørte, hvad de andre havde vundet, tænkte jeg bare, at det var mig som måtte blive råbt op som en af de første, for det var nogle skarpe konkurrenter. Jeg er rigtig glad for placeringen, og det giver en masse motivation og blod på tanden,” siger Line Christophersen til badminton.dk

Line Christoffersen var ikke den eneste badmintonspiller, som var med til kåringen. Morten Frost var også inviteret med til prisoverrækkelsen, da det var 40 år siden, at han selv vandt Årets Fund.