Antonsen skal være med til at spille guldet hjem til Danmark

0
247
Anders Antonsen er blandt de danske herresingler, der skal til VM til august. Arkivfoto: BadmintonPhoto.com

Det danske landstrænerteam har lavet flere ændringer i forhold til EM-semfinalen.

Det bliver Anders Antonsen, som skal være med til at spille EM-guldet hjem til Danmark. Dermed har de danske landstrænere valgt at se bort fra Viktor Axelsen, som var noget svingende i sin kamp i semifinalen lørdag mod hollandske Mark Caljouw, som tvang danskeren ud i tre sæt.

Antonsen derimod, kommer fyldt med selvtillid, efter en flyvende start på 2019. Sejren i Indonesia Masters og DM-guld for tredje gang har for alvor sendt den unge århusianer frem i toppen af dansk badminton.

Søndag kan han så være med til at vinde EM-guld for Danmark, når han møder Max Weisskirchen.

I damesingle har Line Kjærsfeldt også fortrængt Mia Blichfeldt som Danmarks damesingle i finalen.  Blichfeldt spillede semifinalen i går, men landstrænerne har altså vurderet, at Kjærsfeldt står bedre til tyske Yvonne Li.

Erfaring i doublerne
I herredouble er Kim Astrup og Anders Skaarup klar til at møde Mark Lamfuss og Marvin Seidel. Astrup er tilbage efter en skade og var også klar i semifinalen, men kampen var afgjort inden herredoublen fik lov at komme i gang.

Hvis ikke kampen er afgjort, inden den femte kamp skal Christinna Pedersen spille damedouble sammen med Maiken Fruergaard. Damedoublen har været det klart svageste led under EM-turneringen, og med Christinna Pedersens indtog vil landstrænerne sætte en verdensklasse-doublespiller ind, som kan være med til at vinde kampen for Danmark.

Christinna Pedersen spiller også mixeddouble, som er finalens første kamp. Sammen med Mathias Christiansen møder de Isabel Herttrich og Mark Lamfuss. Den kamp går i gang lige efter klokken 14 og kan ses på TV2 Sport.