Danske badmintonfans har masser af tv-badminton i vente

0
450
Anders Antonsen formår at få publikum med sig, og det var også tilfældet, da han vandt Indonesia Masters i januar. Antonsens jagt på flere titler kan følges på TV2 Sport, som sender fra alle de store badmintonturneringer i 2019. Foto: BadmintonPhoto.com

TV2 Sport tager badminton alvorligt og sender direkte fra alle betydningsfulde turnering. 

Hvis man holder af at se badminton, så er det umuligt at leve uden et abonnement på TV2 Sport. Den danske sportskanal har i flere år sendt fra de fleste betydningsfulde turneringer verden over, og dette fortsætter de med i 2019. Foråret byder på rigtig mange spændende badminton-transmissioner, og det populære kommentatorpar Dennis Bostrup og Jim Laugesen sidder klar bag mikrofonerne til at øse ud af deres store viden om de danske og internationale badmintonstjerner.
Allerede i den første weekend i marts går det løs med German Open (Super300-turnering), hvor TV2 Sport sender fra både lørdag og søndag.

Fuld blus på Birmingham
Ugen efter kommer en af årets helt store badmintonoplevelser, når tv-stationen sender hele fem dage fra Birmingham, hvor All England (Super 1000-turnering) spilles. Fra onsdag og hver dag til og med søndag vises 45 timer badminton med de aller bedste spillere i verden.

Den 16.-17. marts gælder det Swiss Open (Super 300-turnering, hvor TV2 også sender live fra både semifinaler og finaler. 29-31. marts går turen til India Open (Super 500-turnering), hvor det både fredag, lørdag og søndag er muligt at se turneringens kampe på TV2 Sport.

Nu hvor spillerne for alvor er kommet i turneringsform går turen til Malaysia Open (Super 750-turnering) 4.-7. april, hvor det allerede torsdag tændes for signalet til TV2-sending. Efter Singapore Open (Super 500-turnering) som TV2 sender fra i dagene 12.- 14. april, kan finalen i Badmintonligaen i Danmark følges direkte 22. april fra klokken 17.30.

Turen går til Australien
De to første weekender i maj sendes der fra henholdsvis New Zealand Open (Super 300). og Australia Open (Super 300)

I ugen 19. – 26. maj gælder det VM for hold, Sudirman Cup. Her er der masser af badminton til de morgenfriske, for mange af dagene begynder transmissionerne klokken 6 om morgenen.

Sommeren over byder også på masser af badminton fra Danmarks badmintonkanal TV2 Sport. Læs mere om TV2 Sports badmintontransmissioner her