Disse hold skal spille om medaljer i Badmintonligaen

0
498
Amalie Hertz var med for Skovshoved mod Team Skælskør-Slagelse, men hun kunne ikke hamle op med Line Kjærsfeldt, som sendte hjemmeholdet i semifinalen. Foto: BadmintonPhotos.com

Slutspillet nærmer sig i årets udgave af Badmintonligaen, og i denne uge blev de sidste semifinalister fundet.

Mandag aften blev der spillet to kvartfinaler i Badmintonligaen.

Vendsyssel tog imod AB Aarhus, som havde den nykårede Danmarksmester Anders Antonsen med på holdet. Weekendens DM-guld havde dog sat sig sine spor i Antonsen, der tabte i træ sæt til Vendsyssels Victor Svendsen. Og Antonsens holdkammerater kunne heller ikke stille meget op overfor nordjyderne, som med en 4-0-sejr spillede sig i semifinalen.

På Sydsjælland tørnede sidste års to finalister sammen. Team Skælskør-Slagelse og Skovshoved gav tilskuerne en spændende dyst, hvor hjemmeholdet trak det længste stå, da Line Kjærsfeldt vandt over Amalie Hertz og dermed sikrede Team Skælskør-Slagelse sig en 4-2-sejr.

Dermed er Vendsyssel og Team Skælskør-Slagelse klar til semifinalerne, hvor Greve og Solrød Strand venter. Semifinalerne spilles 19. marts.