Ingen aktuelle planer om at give finalecomeback til KB-hallen

0
485

KB Hallen er efter en brand blevet genopført. Om den ikoniske hal igen vil lægge gulv til dansk badminton er uvist. Foreløbig er der ingen planer om badminton i KB Hallen.

I mange år dannede KB Hallen ramme om finalen i Badmintonligaen. Den historiske hal på Peter Bangs Vej på Frederiksberg blev mange år i træk indtaget af et par tusinde tilskuere hver gang vinderen af den bedste danske badmintonrække skulle findes ligesom den fra 1967 og i mange år frem husede Danish Open.

Men efter hallen brændte ned i 2011 satte det en brat stopper for den traditionsrige holdfinale. Siden har Frederiksberg Hallerne få hundrede meter fra KB Hallen været vært for den den stemningsfulde afslutning på Badmintonligaen.
For få uger siden åbnede den nye KB Hallen efter at være blevet genopført, men der er ingen planer om at årets finale i Badmintonligaen, som spilles i april, skal spilles i KB Hallen.

“I skrivende stund har vi et rigtigt godt samarbejde med Frederiksberg Hallerne om afvikling af ligafinalen 2019. Om vi vender ’tilbage’ til KB Hallen i fremtiden må tiden vise,” oplyser Brian Moesgaard, der er konkurrence- og eventchef i Badminton Danmark og i mange år har været ansvarlig for afvikling af de store danske badmintonevents.

Frederiksberg Hallerne lægger også gulv til EM for mixede hold, som indledes i vinterferien.