Viktor Axelsen er klar til 2. runde i Birmingham. 

Danmarks bedste herresinglespiller Viktor Axelsen er videre til 2. runde ved All England, der i dag blev indledt i den engelske by Birmingham.

Danskeren mødte i sin første kamp inderen Sameer Verma, og danskeren fik en dårlig start på kampen. Den tidligere danske verdensmesters spil var lidt rustent i begyndelsen, og inderen vandt første sæt 21-16. I andet sæt skruede Viktor Axelsen op for tempoet, og viste, at han er en bedre spiller end inderen. Selvom inderen stadig formåede at presse danskeren, så endte Axelsen med at vinde sættet 21-18. I det afgørende sæt blev klasseforskellen endnu tydeligere, og Axelsen spillede sig videre i turneringen med 21-14.

Viktor Axelsen var efter kampen godt klar over, at indsatsen ikke var den mest overbevisende.

“Det var en rigtig 1. runde-kamp. Jeg følte mig godt klar inden, men mine øjne flakkede lidt rundt, da jeg kom på banen. Jeg ved ikke, om det var nervøsitet, men jeg ville bare gerne gøre det godt. Det er dejligt at være videre – og nu er mit fokus på kampen i morgen, hvor jeg skal steppe op,” sagde Viktor Axelsen til TV2 Sport efter sejren.

Torsdag møder han Lu Guangzu, som en sygdomsramt Hans-Kristian Vittinghus tabte til i tre sæt tidligere i dag.

Anders Antonsen er i lighed med Vittinghus også ude af All England. Det skete efter et nederlag til den andenseedede Shi Yuqi fra Kina.

Senere torsdag spiller både Rasmus Gemke og Jan Ø. Jørgensen deres første kampe.