De fleste tilbageværende europæere røg ud af All England fredag aften. Viktor Axelsen er dermed eneste europæer, som stadig er med i den prestigefulde turnering.

All England er Europas største badmintonturnering, men på semifinaledagen er den europæiske deltagelse begrænset. Viktor Axelsen er således den eneste tilbageværende europæer.

I fredagens kvartfinaler var den engelske mixeddouble Chris Adcock og Gabrielle Adcock oppe imod kineserne Zheng Siwei og Huang Yaqiong.
Trods hjemmebanefordelen kom englænderne aldrig rigtig ind i kampen, og kineserne vandt 21-16, 21-12.
Efter kampen fortalte det engelske par, at Gabrielle Adcock var skadet og måske i virkeligheden ikke burde have spillet.
“Jeg tror, at hvis det havde været enhver anden turnering, ville jeg ikke have spillet i dag. Men det er hårdt for på hjemmebane vil man bare gerne gøre det så godt som muligt,” lød det fra Gabrielle Adcock efter kampen.

Bulgarsk pres på topseedede japanere
I en af kvartfinalerne i damedouble var der også europæisk islæt. De bulgarske søstre Gabriela Stoeva og Stefani Stoeva gjorde en særdeles god indsats mod de topseedede japanere Yuki Fukishima og Sayaka Hirota. Stoeva-søstrene vandt 21-17 i første sæt, men i de efterfølgende sæt blev det sværere for dem at følge med japanerne. De to sidste sæt blev vundet af japanerne med 21-15 og 21-19.

I lørdagens semifinaler er der japansk dominans. Japanerne har således hele otte spillere eller par videre til semifinalerne. Den nation som har næstflest spillere med, er Kina, der har fire spillere/par med.