Et imponerende makkerskab er slut for Carsten Mogensen og Mathias Boe, som tabte i 2. runde ved All England.

En af de bedste danske herredoubler, hvis ikke den bedste, igennem tiden, spillede torsdag aften deres sidste kamp sammen.
Efter 39 minutters spil måtte Carsten Mogensen og Mathias Boe erkende, at japanerne Takeshi Kamura og Keigo Sonoda var for stærke. Med en sejr på 21-14, 21-16 er japanerne klar til kvartfinalen, mens danskerne kan tage hjem til Danmark.
Momentvis spillede danskerne godt, men der var aldrig tvivl om, at kampen blev enden på deres imponerende makkerskab.
“Det er irriterende. Japanerne spiller godt i dag. Men jeg er skuffet over, at vi ikke har mere derinde i dag,” sagde Mathias Boe til TV2 Sport efter kampen.

Danskerne har igennem de sidste 15 år været med helt fremme i verdenstoppen, og har blandet andet vundet 17 Super Series-turneringer (herunder to All England-sejre), et OL-sølv og et VM-sølv og VM-bronze.

Tidligere på aftenen tabte Anders Skaarup og Kim Astrup deres 2. runde-kamp til malaysierne Aaron Chia og Soh Wooi Yik med 19-21, 16-21.

I damesingle måtte både Line Kjærsfeldt og Mia Blichfeldt også forlade All England efter nederlag i 2. runde til henholdsvis Saina Nehwal og Akane Yamaguchi.