Jan Ø. Jørgensen klar til danskerbrag mod Rasmus Gemke

0
562
Jan Ø. Jørgensen er videre til 2. runde, hvor Rasmus Gemke venter. Foto: BadmintonPhoto.com

Jan Ø. Jørgensen gør fornem entré ved All England og er klar til 2. runde.

Der bliver med garanti dansk deltagelse i All Englands kvartfinaler fredag. Det ligger fast allerede nu, selvom 1. runde kun lige knap er overstået.

Jan Ø. Jørgensen vandt nemlig sin første kamp over japanske Kazuma Sakai med overbevisende 21-10, 21-17. Dermed møder Jørgensen landsmanden og træningskammeraten Rasmus Gemke, der lidt tidligere på aftenen slog Chen Long ud af turneringen.

Vinderen af dette danskeropgør går videre til kvartfinalen, hvor enten Viktor Axelsen eller Lu Guangzu venter. Dermed ser muligheden for en dansk semifinaleplads ved All England pludselig realistisk ud.