Kina vinder de asiatiske mesterskaber for mixede hold

0
266
Kina vandt de asiatiske mesterskaber for mixede hold med en finalesejr over Japan: Foto: BadmintonPhoto.com

Kina slog Japan i finalen. Begge hold manglede flere af deres største profiler

Kina og Japan er tidens to bedste badmintonnationer. Det hersker der ikke meget tvivl om, og et kig på semifinalister og finalister ved Yonex All England indikerer da også, at netop de to lande er med helt fremme, når de største turneringer skal afgøres.

Derfor var det ikke overraskende de to lande, der tørnede sammen i finalen ved de asiatiske mesterskaber for mixede hold. Mere overraskende var det derimod, at flere af de to landes største stjerner ikke spillede holdmesterskaberne, der blev spillet i Hong Kong.

Men efter en europæisk World Tour-rundtur med German Open, All England og Swiss Open har flere af stjernerne valgt at fokusere på træning frem mod blandt andet India Open.

Finalen i holdmesterskaberne blev vundet af Kina med 3-2. Kampen blev afgjort i damedouble, hvor kineserne Du Yue og Li Yinhui slog Ayako Sakuramoto og Yukiko Takahate med 21-16 og 21-19.

Danmark vandt i februar EM for mixede hold. Både Danmark, Kina og Japan og de fleste andre store badmintonnationer skal i slutningen af maj kæmpe om VM, når Sudirman Cup spilles.