Viktor Axelsen fortsætter gode takter i Indien

0
413
Viktor Axelsen er en af de mest populære spillere på World Touren. Her er det journalisterne i Indien, der er i gang med at høre, hvad danskeren siger om sin sejr i 2. runde ved India Open. Foto: BadmintonPhoto.com

Der er dansk deltagelse i tre af kvartfinalerne ved Super 500-turneringen India Open.

Den danske herresinglespiller Viktor Axelsen fortsætter med at vise stærkt spil, efter han for få uger siden var i All England-finalen.

Fredag spiller han kvartfinale ved Super 500-turneringen India Open, hvor han møder inderen H.S Prannoy, der er placeret som nummer 24 på verdensranglisten. Inderen sendte danske Jan Ø. Jørgensen ud af turneringen med 21-19, 20-22, 21-17 og er nu klar til at møde endnu en dansker.  

Axelsen spillede sig videre fra 2. runde ved at slå thailandske Suppanyu Avihingsanon fra Thailand med 21-11 og 21-9.

Axelsens chancer for en topplacering i New Dehli er store. Danskeren er den højest rangerede spiller, som er tilbage i turneringen. Kidambi Srikanth, der er nummer syv i verden, er den eneste anden top-10-spiller, som er tilbage i den indiske turnering.

I damesingle er Mia Blichfeldt også klar til kvartfinalen. Hun slog indiske Riya Mookerjee 21-8, 17-21, 21-13 og møder fredag den hjemmebaneyndling Sindhu.

Herredoublen med Anders Skaarup og Kim Astrup er topseedet i India Open og er ligeledes klar til kvartfinalen. Her møder de et thailandsk par.