Viktor Axelsen og Jan Ø. Jørgensen tørner sammen i All England-kvartfinale

0
422
Viktor Axelsen møder Jan Ø. Jørgensen ved kvartfinalen ved All England. Foto: BadmintonPhoto.com

Enten Viktor Axelsen eller Jan Ø. Jørgensen når semifinalen ved All England.

Danmark er garanteret en dansk semifinaleplads ved All England. Det står fast, efter Viktor Axelsen vandt sin 2. runde-kamp mod Lu Guangzu fra Kina.
Danskeren fik for anden aften i træk en lidt sløv start og kom bagud 5-11, før han skruede op for tempoet. Axelsen kom foran, men det lykkedes Guangzu at komme tilbage igen og kineseren havde kurs mod sætsejren. Men ved stillingen 19-17 til kineseren leverede Axelsen et godt comeback og scorede fire point i træk og vandt sættet.
I andet sæt spillede Axelsen langt mere overbevisende og vandt 21-16.

Jan Ø. tilbage på toppen
Nogenlunde samtidig på en af nabobanerne var Jan Ø. Jørgensen og Rasmus Gemke i aktion mod hinanden.

Efter sit sensationelle resultat onsdag, hvor Gemke sendte den olympiske mester Chen Long ud i mørket, havde den unge dansker ikke helt lige så meget at give af i dag. Det blev alligevel en tæt kamp, som Jan Ø. Jørgensen endte med at vinde 21-17, 22-20.

Med sejren sikrede Jan Ø. Jørgensen sig et af hans bedste resultater i flere år. Turneringen i Birmingham har tidligere været et sted, hvor Jørgensen har leveret gode resultater. I 2015 nåede han finalen, hvor han tabte til Chen Long.

Kvartfinalen mellem Viktor Axelsen og Jan Ø. Jørgensen spilles fredag aften og TV2 Sport sender direkte fra kampen.