Kim Astrup og Anders Skaarup får fornem hæder ved europæisk badmintongalla

0
655
Kim Astrup og Anders Skaarup er blevet kåret til Årets Spillere i Europa i 2018. Arkivfoto: BadmintonPhoto.com

Kim Astrup og Anders Skaarup er kåret som Europas bedste mandlige spillere i 2018. 

Dansk badminton sidder solidt på den europæiske trone. Det kom senest til udtryk, da det danske landshold vandt EM for blandede hold på Frederiksberg i februar måned.

Og i den forgangne weekend blev Kim Astrup og Anders Skaarup kåret til Europas bedste mandlige spillere 2018 ved Badminton Europes Galla, som blev afholdt i den ukrainske hovedstad Kiev.

“Det er selvfølgelig et stort skulderklap. Det betyder rigtig meget for Anders og mig at vinde den pris. Vi har arbejdet hårdt i mange år, og det er en dejlig anerkendelse at få,” siger Kim Astrup, som sammen med makkeren for tiden ligger placeret nummer ni på verdensranglisten.

Astrup/Skaarup, som er udtaget til det danske Sudirman Cup-landshold, vandt prisen på baggrund af deres flotte resultater ved EM – hvor de vandt guld i både individuelt og med det danske herrelandshold – deres andenplads ved India Open og så selvfølgelig deres imponerende sejr i Super 1000-turneringen China Open.

“Vi har vundet én stor turnering, som vi har fået meget kredit for, men jeg synes også, at vi arbejder rigtig, rigtig hårdt hver dag for at tage nogle skridt i den rigtige retning for at se, om vi kan få lagt nogle procenter på, for vi vil stadig rigtig gerne højere op, end vi er nu,” siger Astrup.

Den unge damesingle, Line Christophersen, blev ved badmintongallaen i Kiev kåret som Årets Unge Spiller i Europa.