Vittinghus og Blichfeldt sikrer to danske titler ved Super 100-turneringen Li-Ding Denmark Challenge

0
606
Hans-Kristian Vittinghus vandt Denmark Challenge. Arkivfoto: BadmintonPhoto.com

Der var dansk triumf i de to singlerækker ved Li-Ning Denmark Challenge i Farum.

Ved den første udgave af Super 100-turneringen Li-Ning Denmark Challenge blev værtsnationen Danmark vindere af både herre- og damesingle.
Mia Blichfeldt slog i søndagens finale Natsuki Oie i to sæt med cifrene 21-18 og 21-18.
Landstræner Kenneth Jonassen siger til badminton.dk:
“Mias sejr er en arbejdssejr, for hun har skullet slås med sit spil. Det er ikke planlagt, at hun skal formtoppe nu, men alligevel finder hun løsninger og knokler for at få tingene til at ske. Det er altid svært at vinde på hjemmebane og have høje forventninger på sig, men det klarede hun godt, og hun kan være meget tilfreds,” siger Kenneth Jonassen.
I herresinglefinalen mødte Hans-Kristian Vittinghus tyske Kai Schaefer og her vandt danskeren med 21-16 og 21-18.
“Vittinghus’ sejr er en mandfolkspræstation. Han har været presset fysisk i en del kampe, ikke mindst i går, men han har været mentalt klar og fundet løsningerne. Han har haft en fed indstilling og flot niveau, så han er velfortjent vinder af turneringen,” siger Kenneth Jonassen til badminton.dk om Vittinghus’ sejr.