Badminton Danmark udlover vild præmie til de danske ungdomsspillere

0
658
Der er udsigt til en oplevelse for livet for 10 danske ungdomsspillere, som Badminton Danmark inviterer med på en tur til Kina i december 2020.

De danske ungdomsspillere kan være med i konkurrencen om en tur til World Tour-finalerne i Kina i 2020. Det er Badminton Danmark, der står bag konkurrencen med den opsigtsvækkende præmie.

Kina er verdens største badmintonnation, og ketsjersporten fylder meget i det gigantiske lande. Udover at Kina dominerer verdenstoppen i badminton, så spiller badminton også en stor rolle hos den kinesiske befolkning. I parkerne rundt om i de store byer og på vejene i de mindre landsbyer er der gang i badmintonspillet dagen lang.

Nu får en række danske ungdomsbadmintonspillere en unik chance for at komme til det mægtige badmintonland i Østen og opleve begejstringen over badminton på tætteste hold.

Badminton Danmark har nemlig netop sparket en konkurrence i gang, hvor præmien er en tur til World Tour-finalerne i Kina i december 2020. Og udover at se verdens bedste spillere i aktion, er der også tid til selv at træne i de kinesiske badmintonhaller. Konkurrencen er for U11-U19-spillere og man kan de næste halve års tid optjene point til konkurrencelisten.

Se mere om, hvordan du deltager i konkurrencen her. I alt giver Badminton Danmark 10 ungdomsspillere muligheden for at komme med på denne spændende tur til Kina.