Tirsdag tager verdenseliten fat på Denmark Open

0
537

Denmark Open byder allerede tirsdag på masser af spændende danskerkampe.

Af Theis Otzen

Årets største badmintonturnering på dansk grund går i gang tirsdag, når Denmark Open indledes i Odense. Turneringen er en Super 750-turnering med en samlet præmiesum på 775.000 dollars, og hele verdenstoppen er ankommet til Fyn for at kæmpe sig til topplaceringer.

Tirsdag byder på flere spændende kampe med danskere involveret.
Den nyligt sammensatte double med Mathias Boe og Mads Conrad-Petersen har imponeret de seneste mange måneder og har leveret flere turneringssejre i lavere rangeret turneringer, og nu får de chancen for at vise det danske badmintonpublikum, at de er på vej frem mod den absolutte verdenstop. Tirsdag aften møder de kineserne Cheng Kai Han og Hao Dong Zhou, og der er garanti for en intens dyst mellem den danske topdouble og kineserne, der er nummer syv på verdensranglisten.

Tirsdag går publikumsfavoritten Jan Ø. Jørgensen også på banen mod den stærke indoneser Jonathan Christie. Jørgensen har vist gode takter i 2019, men har dog lidt et par ærgerlige nederlag til Christie. Senest ved VM i august, hvor Christie sendte Jørgensen ud.

Både Rasmus Gemke og Hans Kristian Vittinghus skal også i aktion tirsdag mod henholdsvis Lee Cheuk Yiu og Tommy Sugiarto.

De danske badmintonfans kan også opleve Line Kjærsfeldt, når hun møder amerikaneren Beiwen  Zhang.

Se her hvilke danskere, der ellers skal i aktion tirsdag på banerne i Odense.

TV2 Sport sender live fra Denmark Open igennem hele turneringen.