Er du også nogle gange i tvivl om, hvilken ketsjer du skal investere i? Så kig med her. En ketsjerekspert fra Badmintonshoppen.dk giver en række gode råd til tre forskellige spillerniveauer.

En ketsjer er en badmintonspillers vigtigste våben. Ofte kan det være et svært valg at finde den næste ketsjer. Heldigvis findes der rundt om i landet specialiserede forretninger, der sælger badmintonudstyr. Her kan man møde erfarne badmintonspillere blandt medarbejdere, som har fuldstændig styr på, hvad der gør en ketsjer god. For hvert niveau kræver sin ketsjer, og det er ikke altid den bedste løsning at købe den dyreste ketsjer på hylden.
Badminton Today har fået Torben van den Brekel Kulmbak, der er ejer og direktør i Badmintonshoppen.dk, som er Danmarks største webshop med speciale i badmintonudstyr og desuden har en fysisk butik i Odense, til at komme med en række bud på ketsjere til henholdsvis begynderen, ungdomsspilleren og seniorspilleren.


Zerv Deluxe: 289 kr.

Begynderketsjeren: Når dit barn skal begynde til badminton skal du ikke købe en for dyr ketsjer
“De fleste børn har i starten problemer med at få bolden hele vejen til baglinjen, og derfor er det vigtigt, at de får noget udstyr, som kan hjælpe til med at give lidt længde på boldene. Det kan man få via flex’en i ketsjeren. Det er vigtigt, at man ikke vælger noget, der er for dyrt, idet alle de billige ketsjere, som regel har meget flex i sig.
En af de mest solgte begynderketsjere på vores webshop samt i vores fysiske butik er Zerv Deluxe, der er en glimrende begynderketsjer.
Den har en god pris, en perfekt flex og er pæn til både pige og drenge, så det er et sikkert hit,” lyder det fra Torben van den Brekel Kulmbak, der har spillet badminton i mange år og har solgt ketsjere til tusindvis af danske badmintonspillere igennem de seneste otte år.

        

 

Forza Power 976: 649 kr.                     RSL Sonic 838: 599 kr

Ungdomsspilleren: Øget styrke kræver en bedre ketsjer
“Når man som ungdomsspiller er begyndt at spille for alvor, og man finder ud af, at det faktisk er sjovt både at spille kampe og turneringer, kan der være brug for at gå et skridt op på ketsjerstigen. Man er formentlig blevet både større og stærkere, siden man fik den første ketsjer, og man har i mindre grad brug for flex og i højere grad brug for stivhed samt noget bedre kvalitet.
Her er der virkelig mange at vælge imellem, men vi ser typisk, at der bliver valgt ketsjer fra 500 kr. til omkring 900 kr., alt efter budget. En af de ketsjere som er populære er Forza Power 976  eller RSL Sonic 838,” forklarer Torben van den Brekel Kulmbak

  


Yonex ArcSaber 11: 1049 kr.

Senior: Når man har fået styr på teknikken skal man have en mere stiv ketsjer
“Når man er blevet senior og har fået styr på teknikken, og gerne vil have noget kvalitet, så det bliver en fornøjelse at spille 2-3 gange om ugen, skal man have en lidt dyrere ketsjer. Jeg vil til den erfarne seniorspiller, der er på jagt efter ny ketsjer, anbefale en stiv ketcher, idet teknikken er på plads, og man oftest gerne vil have noget præcision i stedet.
Vores mest solgt ketsjer i denne kategori er uden tvivl denne model fra Yonex, Yonex ArcSaber 11. Den er en sikker bestseller til seniorspilleren hver sæson,” lyder buddet fra Torben van den Brekel Kulmbak fra badmintonshoppen.dk, som også har en fysisk butik i Odense, hvor man kan møde Torben og hans kolleger.